Graveerwerk

Bij BSC Graveertechniek leveren we uitsluitend hoogwaardig graveerwerk. Waar dat allemaal mee begint? Goed uitgangsmateriaal. U kunt dan ook kiezen uit een brede collectie kunststoffen en metalen. Bent u op zoek naar RVS in een speciale vorm of dikte? Zoekt u oplossingen die beschermen tegen chemische onderdelen? Bij ons kan het allemaal.

Service staat voorop

BSC Graveertechniek zijn we pas tevreden als u dat ook bent en daarom streven we naar het hoogst haalbare. U zult dan ook merken dat we gerichte vragen stellen: bent u op zoek naar een binnen of buiten oplossing? Is het voor de sier of voor industrieel gebruik? Op basis van deze input adviseren we u over het materiaal en de bewerkingsmethoden die het zich het beste lenen voor uw aanvraag. Op zoek naar een snelle oplossing? Wij leveren snel.

Voor een onuitwisbare indruk

Het maken van gravures was een echt ambacht in vroegere tijden. De handgraveur kraste nauwgezet met een burijn een afbeelding of tekst direct op een object of plaat. Inmiddels hebben de computergestuurde apparaten hun intrede gedaan. En ook BSC Graveertechniek beschikt over de modernste machines en de beste graveurs. Daarmee kunnen we secuur, strak en mooi werk af te leveren. Oftewel precisiewerk. Dat ziet u aan het eindresultaat.